13 Ocak 2017 Cuma

Fiat Linea 1.3 Multijet Dizel Enjektör

Ünlü İtalyan markası Fiat ın düşük yakıt tüketimine sahip multijet sedan modeli Linea ülkemizde oldukça rağbet görmektedir. Fiat multijet araçlar konusunda kendini ispatlamış bir markadır. Hâl böyle olunca insanlarımız da düşük yakıt tüketimi olan Fiat Linea modeline oldukça yoğun bir ilgi göstermektedir.

Fiat Linea enjektörleri Alman devi Bosch un kalite ve güvencesi altında üretilmektedir. Her ne kadar Bosch kalitesi ile üretilseler de enjektörler kullanıcının yanlış mazot tercihi yüzünden bozulmaktadır. Çünkü ucuz ve kalitesiz mazot kullanımı araçların dizel enjektörlerine zarar vermektedir. Bu durum da bizim cebimizi nereden baksanız 2 - 3 bin tl civarın da etkilemektedir.

Fiat Linea Enjektör


Dizel enjektör fiyatları benzinli enjektörlere göre çok yukarıdadır. Örneğin Fiat Linea aracınızın enjektörleri bozulmuş olsa ve komple enjektör değişimi yapacak olsanız en aşağı 2 bin tl cebinizden çıkacaktır. Oysa yapmamız gereken temiz ve kalitesiz mazot kullanmaktır. Eğer temiz mazot kullanırsak aracımızın enjektörleri nereden baksanız 200 bin km dayanmaktadır.

Eğer aracınızın enjektörlerinden şüphe ediyorsanız siyah duman tekleme vb. belirtiler var ise ilk yapmanız gereken enjektör numarasını öğrenmektir. Bu numarayı öğrenmek çok basittir. Sitemize girerek hazırladığımız videoyu izleyebilirsiniz. Fiat Linea enjektör fiyatı öğrenmek için bizimle irtibata geçebilirsiniz.

Web Sitemiz : Fiat Linea 1.3 Multijet Enjektör
Telefon         : (532) 421 46 66

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder