10 Ocak 2017 Salı

Volkswagen VW Caddy Enjektör

Volkswagen grubunun ürettiği hafif ticari aracı Caddy performanslı motoru ve sağlam yapısı ile ülkemizde de fazlasıyla kullanılmaktadır. Her ne kadar sağlam ve performanslı bir motora sahip olsalar da aracın enjektörleri hassas bir yapıya sahiptirler. Bu sebepten dolayı da yaptığımız hatalar bu enjektörlerin bozulmasına sebep olmaktadır.

Volkswagen Caddy Enjektörü


Volkswagen Caddy enjektörleri Alman Bosch firması tarafından üretilmektedir. Fakat ne kadar sağlam ve kaliteli olursa olsun enjektör memesi kullandığımız mazot faktöründen dolayı bozulmaktadır. Aracımıza kalitesiz mazot kullandığımız da mazotun enjektörlerini tıkamakta ve çalışma sistemini bozmaktadır. Bu durum da aracımız da siyah duman, normalden fazla yakıt harcama vb durumlar baş göstermektedir. Enjektör fiyatı araştırmadan önce yapmamız gereken ilk şey aracımızın enjektör numarasını öğrenmektir. Bu numara bize enjektör fiyatlarının daha sağlıklı verilmesini sağlayacaktır. Çünkü çoğu aracın enjektör numarası farklıdır ve buna göre de enjektör fiyatları vardır. 

Enjektör numaranızı öğrenmek için sitemize giderek hazırladığımız videoya göz atabilirsiniz. Aşağıda ki link e tıklayarak bize ulaşıp Volkswagen Caddy enjektör fiyatları hakkında bilgi alabilirsiniz.

Web Site : Volkswagen Caddy Enjektör Fiyatları 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder