9 Ocak 2017 Pazartesi

Sur Dizel Mobil Web Sitesi

Teknolojinin ilerlemesi ve arz talep ile birlikte akıllı telefonlara da talebin artması internet sitelerini mobil uyumlu sayfalar yapmaya zorladı. Sur Dizel de sizlere daha iyi hizmet sunabilmek için mobil sayfasını yeniden düzenledi. Daha net daha güzel bir mobil site ile aracınızın enjektörlerini çabuk bulabilmenizi sağladık.



Mobil sitemize girmek için ekstra bir çaba sarf etmenize gerek yoktur. Akıllı telefonlarınız dan www.surdizel.com a giriş yaptığınız da otomatik olarak m.surdizel.com a yönlendirileceksiniz. Aracınızın enjektör fiyatını arıştırırken tabii ki ilk yapmanız gereken enjektör numarasını öğrenmektir. Enjektör numarasını öğrendikten sonra sitemiz de ki akıllı arama motoruna yazarak aracınızın enjektör resimlerini görebilir ve bizi arayarak enjektör fiyatını alabilirsiniz. 

Sitemiz de ki tüm enjektörleri mobil cihazınızdan görmek için;
[m.surdizel.com/bosch-enjektor-fiyatlari] bu bağlantıyı tıklayabilirsiniz. 

Eğer bilgisayarınızdan bağlanıyorsanız
[www.surdizel.com/bosch-enjektor-fiyatlari] buraya tıklayabilirsiniz. 

Enjektörler her araçta farklı numaralar ile karşımıza çıktığı için enjektör fiyatları da farklı oluyor. Hâl böyle olunca aracınızdan çıkan enjektör numarası büyük önem arz ediyor ve buda sizin daha sağlıklı enjektör fiyatı almanızı sağlıyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder